KáE Stúdió
- Rólunk Ajándéktárgyak Multimédia Bélyegzőkészítés Grafikai stúdió Kötészet Árlista Webáruház -
-
Mobil: 06 70 311 71 41 E-mail küldése, info@kaestudio.hu
     
 

A bővebb céginformáció megtekintéséhez/eltüntetéséhez kattintson itt!

A KáE Stúdió története

A KáE Stúdió, teljes nevén a KáE Stúdió Szórakoztató - és Szolgáltató Betéti Társaság 1992 tavaszán alakult. Elsősorban a tánc és a zeneművészet volt a fő tevékenységünk, mivel egy 12 tagú szalonzenekart kellett irányítanunk. Miután a zenekar kivált, a megmaradt tevékenységek mellett elkezdtünk számítógépes grafikai munkákkal foglalkozni.

Hasonlóan az akkoriban elterjedt print shopokhoz, a minket felkeresők névjegyeket, meghívókat, levélpapírokat és szórólapokat rendelhettek nálunk, amelyeket, akkor még csak fekete-fehérben tudtunk nyomtatni. A fellendülő egyre több megrendelés később arra ösztönzött minket,  hogy a színes lézer technológiával is megismerkedjünk. Az elsők között szerepeltünk, akik már színes feliratokat is tudtak nyomtatni. Nálunk volt kapható elsőként a metálozott betűs névjegykártya valamint a teljesen exkluzív bársony névjegy magyarországi bemutatkozása. Mára már a magas árfekvése miatt levettük a kínálatunkból. Szoros partneri kapcsolatot teremtve a két magyarországi bélyegző forgalmazóval, hamarosan már nálunk is lehetett bélyegzőt rendelni rövid határidővel, először csak egy házilag barkácsolt berendezéssel, később aztán a bélyegzőgyártás olasz országi fotópolimeres gépével , napjainkra pedig már a csúcstechnológiát képviselő ausztriai Trodat GmbH és a magyarországi képviselet Trodimp-R Kft. lézergravírozó gépével dolgozva 15 percen belül készen vagyunk egy bélyegzővel.

On-line bélyegzőkészítő Webáruházunkban saját maga tervezheti meg a lenyomatot!

Önálló honlapot nyitottunk a mai igényekhez mérten, ahol kreatív módon rendelhet és szerkeszthet bélyegzőt kényelmesen otthonából, irodájából. És még érte sem kell jönnie, házhoz visszük...

www.bélyegzőwebshop.huA zenekari múltunk késztetett arra, hogy miközben szépen egyre több grafikai feladattal kerestek meg a művészeti palettánkat is színesíteni szerettük volna. Az egyre kiválóbb billentyűs hangszerek megjelenésével igen sokan igényelték azt, hogy a hangszerek segítségével kész komplett dalok szólaljanak meg a szintetizátorokból. Ennek a kérésnek eleget téve kezdtünk foglalkozni MIDI file-okkal, majd később kialakított demó stúdiónkban kész alapokkal. Legalább 10 éven keresztül foglalkoztunk zenei alapok készítésével, majd már a napjainkra oly népszerűvé lett karaoke élő hangszeres felvételek készítésével. Számos énekes keresett meg, akiknek nem csak az alapot, hanem az ének felvételeket is elkészítettük.

Ezt a tevékenységünket bővítettük ki a video felvételek készítésével is, mivel sokaknak még klipre is szükségük volt. Az alap készítés a hangfelvételek rögzítését  2004-ben befejeztük. Ám a video, DVD filmek virágkorát élve napjainkban bármilyen kérésnek eleget tudunk tenni ezen a téren is. Zenekari videoklip, vagy esküvői montázs, riport és reklámfilm. Mára már elmondható, hogy minden olyan grafikai munkával nagy tapasztalattal és biztonsággal megbirkózunk, legyen az akár virtuális az interneten, multimédiás lemezeken, vagy nyomdai kivitelezésekkel.
Társ nyomdáinkban a nagy darabszámú megrendeléseket is el tudjuk vállalni. Digitális nyomtatással, pedig 3 nap alatt kispéldányos anyagokat. A kötészeti kisebb feladatok sem jelentenek kihívást. A hang stúdiónk felszámolása után csak annyi maradt meg, hogy LP lemezek, magnó kazetták felvételeinek restaurálásával foglalkozunk és a kitisztított hang anyagokat CD lemezre archiváljuk.
2006-ban a dekorációs reklám szolgáltatásunkat is megkezdtük. 2007- őszétől pedig fő tevékenységként új piac felé nyitottunk.


”A pillanat mostantól emlék marad, ajándéktárgyon sikert arat”
Számos ajándéktárgyra fényképeket tudunk nyomtatni. Folyamatosan bővülő árukészletünkben majdnem minden megtalálható, ami személyes meglepetés lehet.


Nézzen be webáruházunkba és válogasson kedvére!

Hamarosan bemutatjuk legújabb szolgáltatásunkat és önnáló weboldalát is az egyedül álló digitális fotónyomtatásnak, az országban egyedüliként A/4-es méretig, mindössze 60 másodpercen belül! A képek speciális technológiával , 100% környezetbarát eljárással, vegyszerek nélkül laborminőségben készülnek,  eredeti Sony papírra. Az így készült képek nem fakulnak, eltéphetetlenek és UV, karc és vízállóak. A már tesztüzemben működő On-line rendelési felületen keresztül bármikor leadhatók a nyomtatásra váró képek. A rendelt képek extra lehetőségekkel plussz design hatásokkal is készülhetnek. Hamarosan bővebben is olvashat róla a

www.photoprinting.hu induló oldalon


Bevezetésre kerül a népszerű strasszkő díszítési szolgáltatásunk is, melyel különböző textilekre, táskákra,pólókra egyedi strassz feliratokat, több színű ábrákat tudunk elhelyezni.


Hamarosan új szolgáltatásunk indul

Nemsokára megnyitjuk új ajándékáruházunkat is, ahol a lézeres és mechanikus  gravírozás eljárással számos exklúzív, személyes emléktárgyat rendelhetnek tőlünk.

A KáE Stúdió Csapata