KáE Stúdió
- Rólunk Ajándéktárgyak Multimédia Bélyegzőkészítés Grafikai stúdió Kötészet Árlista Megrendelés -
-
 
     
 

CD/DVD korongnyomtatás

Korongnyomtatás kép

Online megrendelés most!

Lemezben otthon vagyunk!
Egyre többen veszik a fáradságot és merülnek alá a CD nyomtatás színes világába egyrészt kíváncsiságból, másrészt pedig szükségből, hiszen az alkoholos filcek ideje már lejárt. A papír címke nem csak esztétikailag csüggesztő látvány, de kárt is okozhat a meghajtóban.
A céges árajánlatokat, konferencia anyagokat, fotókat, videókat, cégbemutatókat, árlistákat, termékajánlókat stb. mindenképp érdemes ízlésesen, igényesen és professzionális módon megnyomott korongon prezentálni. Mint az üzleti szféra minden más területén, itt is sok múlik a megjelenésen.
Az általunk szerkesztett, vagy hozott grafikákat CD/DVD lemezre nyomtatjuk matt, vagy fényes lakk bevonattal, 1-4 színnel (full color). Maximum 1000darab lemezig. Ezt meghaladó példányszám esetén szitázással készítjük.
Ha saját maga szeretné megtervezni a CD vagy DVD korongjának grafikáját, akkor mi segitünk Önnek! Töltse le itt a már elkészített sablonjainkat és könnyen olyan formára tudja alakítani elképzelését, amit nekünk már csak kiviteleznünk kell. Az előre szerkesztett sablonjainkal nem csak a CD, Mini CD és DVD, Mini DVD, valamint névjegy Cd korongokhoz, hanem minden audio-video borítóhoz is segítséget talál.

 
 
Boríték
Címke és matrica
Fali-, asztali- és kártyanaptár
Levélpapír
Meghívó
Névjegykártya
Szórólap
CD/DVD korongnyomtatás
Céges autó emblémázás
Computeres kivágás
Fénymásolás
Lézernyomtatás
Tintasugaras nyomtatás
Fotóretusálás
Grafikai tervezés, szerkesztés
Szkennelés
Szövegszedés és tördelés