KáE Stúdió
- Rólunk Ajándéktárgyak Multimédia Bélyegzőkészítés Grafikai stúdió Kötészet Árlista Megrendelés -
-
 
     
 

Meghívó

Meghívó kép

Online megrendelés most!

Reflektorfényben az ifjú pár

Az esküvő életünk során talán az egyik legfontosabb esemény. Akinek most következik az készül, tervez, próbálja olyanná varázsolni azt a jeles napot melyre mindig örömmel gondol vissza.

A jeles esemény elengedhetetlen része az esküvői meghívó, melyet elküldünk mindenkinek, akivel szeretnénk megosztani örömünket. Ezt a meghívót az esküvő után nem csak az ifjú pár őrizgeti
szeretettel, hanem a családtagok, barátok is akik jelen voltak.

Cégünk a klasszikustól a modernig, a komolytól a vidámabbig több féle meghívót tud készíteni, melyeket az űrlapunk kitöltésével és elküldésével rendelhet meg.

A/6-tól A/4-ig hajtogatott, vagy szimpla meghívók fehér, vagy színes kartonra fekete, színes, vagy metál színekre nyomtatva. A meghívók darabárai tartalmazzák a tervezési díjat is, kivéve a különleges, egyedi kívánságokat.
A meghívókat alap esetben nem hajtjuk össze, vagyis nem látjuk el hajtó éllel (biegeléssel), csak, ha azt külön rendelik meg. Gyakran alkalmazott technika az esküvői meghívók esetében, hogy a grafikát vagy a teljes szöveget fényes metál színekkel készítjük. Arany, ezüst, multi color (mint a CD lemezek alja) szivárvány, lila, kék, zöld. Minimális mennyiség 50 darab, 500darab feletti megrendelés esetén, nyomdai kivitelezéssel.

Mikor készül el?
A kiválasztott meghívó alapján először különböző elrendezéssel, betűtípussal és színekkel mintát készítünk, s ezután nyomtatjuk a véglegesített meghívót. Körülbelül 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Még több ötlet...

Tegye felejthetetlenné ezt a csodás napot!

Lánybúcsú vagy legénybúcsú alkalmára készítetthetnek nagy sikerű egyedi poénos pólókat is, amiről bővebben a fényképes ajándékok-nál olvashat.

 
 
Boríték
Címke és matrica
Fali-, asztali- és kártyanaptár
Levélpapír
Meghívó
Névjegykártya
Szórólap
CD/DVD korongnyomtatás
Céges autó emblémázás
Computeres kivágás
Fénymásolás
Lézernyomtatás
Tintasugaras nyomtatás
Fotóretusálás
Grafikai tervezés, szerkesztés
Szkennelés
Szövegszedés és tördelés