KáE Stúdió
- Rólunk Ajándéktárgyak Multimédia Bélyegzőkészítés Grafikai stúdió Kötészet Árlista Megrendelés -
-
 
     
 

Fali-, asztali- és kártyanaptár

Naptár kép

Online megrendelés most!

" Gyermekkoromban, így december táján rendszeresen beállított a kéményseprő. Ellenőrizte a kéményt, átadta újévi jókívánságait és egy falinaptárt a következő évre. Nem volt ugyan a legszebb, mégis egész évben a konyhánk falán lógott, mert praktikus volt.
Aztán sokáig panelban laktam, ahol sem kéményünk, sem falinaptárunk nem volt.
Két éve sikerült családi házba költöznünk. És vajon ki csöngetett tegnap? Igen, Ő volt az. Eszemet sem tudom, mikor láttam utoljára kéményseprőt élőben. Sorra jöttek a szép emlékek.
A kártyanaptár gyűjtés, cserebere. Takarékszövetkezetet egy Skáláért vagy MAHÍR-ért? Esetleg ÁFÉSZ? Gombfogás, törött üveg, biciklis... Emlékszik?
Persze a kémény ellenőrzés után kaptunk falinaptárt is, de valamiért mégsem raktam ki. Mintha az elmúlt harminc évben semmit sem változott volna a design. Nem illett az új környezetbe, viszont a funkciója nagyon hasznos. De az ötlet megtetszett.
Ön milyen falinaptárt tenne ki a konyhába? Tájképek, családtagok, állatok, autók, csajok/pasik, humor? Milyen jól jön, ha meg kell tervezni a családi programokat. Vagy ha rápillantva még időben eszébe jut egy fontos esemény.
Egy saját képekkel készülő falinaptár biztosan jobban mutat a konyhában, mint a harminc éves design. :-)
Jól megválasztott témával szép és praktikus ajándék is lehet a falinaptár. Végre lesz valami haszna a több száz számítógépen csücsülő digitális képnek. Akárcsak én, valószínűleg Ön sem nézi őket gyakran. "
 

Hogyan válasszon képeket?
  • Szülőknek, nagyszülőknek családi fotókat. Az adott hónapnak megfelelő képet kiválaszthatja a családi fotóalbumból. Nyaralás, kirándulás, síelés, ballagás, szülinap. Biztosan minden hónapra esett valami esemény.

  • Barátoknak, kollégáknak szintén a saját képtárából válogathat. A semleges tájképek pont megfelelnek erre a célra. Egy havas táj decemberre, egy tengerpart augusztusra. Tavaszra zöldet, őszre lombhullást választhat.

  • Házastársnak, párnak válasszon a közös programjaikat megörökítő képek közül. Az ajándékra pillantva az előző év legvidámabb pillanatait élheti át hónapról-hónapra.

  • Gyerekeknek töltsön le az internetről állatokat, vidám ábrákat. Előkeresheti az utolsó állatkerti kirándulásuk képeit is.

Már most gondoljon az újévre és az ünnepekre!
Keresse elő kedvenc fotóit és ajándékozza meg barátait,
szeretteit, egyedi kivitelű falinaptárral.
Reklámozza cégét és küldje el ügyfeleinek.

A fali naptárakat alapesetben álló formátumban készítjük, A/5-ös, A/4-es és A/3-as méretekben. Külön igény esetén elkészítjük a naptárak fekvő változatát is. A naptárak színes lézer technikával kerülnek kinyomtatásra, 12 (egy oldalas) valamint 6 lapos (két oldalas) változatban. Minden verzió fedőlapja tartalmaz egy teljes oldalas képet, valamint igény szerint új évi jókívánságokat, cégemblémát, szlogent, elérhetőségeket stb. A kész naptárat fém spirállal, akasztóval látjuk el fehér, fekete színben. A belső naptárlapok fehér háttérrel készülnek. A naptárak árai tartalmazzák a szerkesztési költségeket, ha a leadott fotóanyag jó minőségű. Lehetőség van továbbá a naptárak grafikai megjelenítésének teljes egyedivé formálására is. 50db.-os megrendelés felett a nyomtatványokat már partnernyomdánk kivitelezi, ezért nagyobb számú megrendelés esetén, kérjük, keressen fel minket.
Ajánlatunkban szerepel továbbá az A/3-as formátumú egy lapos álló vagy fekvő poszter naptár is 12 hónap + kép egy oldalon.
A kártya naptárak a standard 65x104mm.-es méretben készülnek előlapján teljes méretű fotóval, hátoldalán kétszínű (magenta + fekete) naptárral, választható elrendezések száma három. Alapesetben, ha a megrendelő másképp nem rendeli az előlap matt vagy fényes fólia bevonatú és sarok kerekített. A hátoldalon kaphat helyet a cég információ is. 500db.-os megrendelés felett a nyomtatványokat már partnernyomdánk kivitelezi, ezért nagyobb számú megrendelés esetén, kérjük, keressen fel minket.

 
 
Boríték
Címke és matrica
Fali-, asztali- és kártyanaptár
Levélpapír
Meghívó
Névjegykártya
Szórólap
CD/DVD korongnyomtatás
Céges autó emblémázás
Computeres kivágás
Fénymásolás
Lézernyomtatás
Tintasugaras nyomtatás
Fotóretusálás
Grafikai tervezés, szerkesztés
Szkennelés
Szövegszedés és tördelés