KáE Stúdió
Rólunk Ajándéktárgyak Multimédia Bélyegzőkészítés Grafikai stúdió Kötészet Árlista Webáruház

 

Reklám és ajándéktárgyak emblémázása


Nagyszerű reklám lehetőség cégének, vállalkozásának, ha  ügyfelei számára promóciós meglepetésként, olyan minden nap használatos termékeket tud ajándékozni, amin cég logója, szlogenje szerepel.

A széles kínálatunkat megtekíntheti az alábbi linkre kattintva. Termékkatalógus oldal Minden olyan tárgyra tudunk nyomtatni, ami fehér, vagy világos színű és bírja a magas hőfokot.

Igazán egyedi emblémázási technikánk segítségével, 3D nagyító hatású lencséket , matricákat tudunk készíteni, amit felhelyezünk tollakra, öngyújtókra, pendrive-okra, zipzár függőkre, kulcstartókra, mandzsettákra. A grafikák, UV, karc, és hőállóak. Napjaink egyik legmodernebb eljárása autók márkajeleinek, cégek logóinak előállítására. Erről a technikáról itt olvashat bővebben.

A textíl termékek emblémázását pedig,  ha csak egyszerűbb grafikákról, vagy feliratokról van szó, akkor  plotter kivágásos technológiával egyszerűen rávasaljuk az anyagra egy magas hőfokú síkpréssel. Ez az eljárás garantálja, hogy a felvitt grafikák nem fakulnak meg, és nem töredeznek el a mosás során. Két féle anyagot használunk, az egyik leggyakrabban alkalmazott és a pólókon a leggyakoribb a kissé gumis hatású Flex nylon, mely a hagyományos színkínálat mellett UV színekben, valamint arany és ezüst színekben is megtalálható a készletünkben. Az igényesebb megjelenésű vasalható anyag a Flock akrill. Kisebb színválasztékban tudjuk ajánlani, ám a szemet gyönyörködtető hatás kárpótolja az embert. Plüss hatású felülete miatt nagyon exkluzív kivitelű. A felirathordozó sapkák, ingek és pólók bármilyen alapszínűek lehetnek. Az adott színválaszték határain belül a felvitt grafika maximum kétszínű lehet.
Egyedül álló angol technikával pedig teljesen színes fotó minőségű komplett ábrákat is fel tudunk vinni, akár a sötét színű anyagokra is. Erről a technikánkról ITT olvashat részletesen. Cégek, vállalkozások, klubok, vagy rendezvények esetén kedvező áron vállaljuk egyedi pólók, ingek, pulóverek feliratozását, lógózását. Lehetőség van hozott anyagra is dolgoznunk, de ez esetben a fotók és grafikák minőségért, valamint tartósságukért nem tudunk felelősséget vállalni!
Amennyiben megbízik szaktudásunkban, és a bevált és kipróbált ruházati termékeinkből választ, biztos lehet a kifogástalan minőségben.
Tekintse meg széles póló választékunkat, bizonyára megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet!